An Ramirez opent sportschool in Buurtcentrum De Kooi

2

Gisteren kwam de lang gekoesterde droom van An Ramirez uit en werd haar eigen sportschool geopend in Buurtcentrum De Kooi aan de Driftstraat. Niemand minder dan haar voormalige leraar Aad van der Luit verrichte de opening. De belangstelling van buurtbewoners was groot en na de opening kon het publiek genieten van een aantal Judo- en Jujutsudemonstraties. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline