Cultuur071 over Scheltema, Jazzweek en Sugar Boy & the Sinners

1

Alexander Mouret was vandaag studiogast van Cultuur071, het cultuurmagazine op de zaterdagochtend van Sleutelstad FM. Alexander Mouret is programmeur van Scheltema in Leiden, waar films, toneelvoorstellingen, muzikanten en andere artiesten een podium vinden. Ook veel aandacht voor de Leidse Jazzweek die met de voorrondes voor de Leidse Jazz Award al op 8 januari is begonnen en tot eind januari duurt. De Sugar Boy & the Sinners treden op 18 januari op in Q-Bus en reizen een week later naar Memphis Tennessee voor een internationaal bluesfestival. Verder aandacht voor de eerste Cultuurmecenas, een nieuwe prijs van het Leidse Cultuurfonds die deze week werd uitgereikt aan Jeroen Maters en Fred Hermsen. En natuurlijk de uittips van Diana van den Driessche, de muziektips van Peter Visser en de filmrecensie van Govert de Kok. Luister hier de hele uitzending terug.

Voor meer informatie over de Leidse Jazzweek en de Jazz Award, ga naar www.leidsejazzweek.nl of www.leidsejazz.nl. Uittips via www.leiden.nl, muziektips op www.muziekgezien.blogspot.com.
En stem volgende week zaterdag weer af op Cultuur071, tussen 10.00 en 12.00 uur op 93.7 FM of 102.4 op de kabel of de live stream via www.sleutelstad.nl.

Delen

1 reactie

  1. Sugar Boy & the Sinners gaan als een speer. Er zijn bijna geen kaarten meer verkrijgbaar voor het concert in QBUS. Terecht! Vorig jaar was deze groep een van de hoogtepunten in de Leiden Jazzweek.
    Wel een geweldig initiatief, getuigende van lef en zakelijk inzicht, om door middel van dit concert de reis naar Amerika te financieren.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Gerry van Bakel

Presentator Nieuws071/Sport071, redacteur Cultuur071

Je bent nu offline