Galerie De Pieter houdt veiling voor bijen

Omdat het niet goed gaat met de bijenstand in ons land zet het Haagse kunstproject De Honing Bank zich in voor versterking en investeert in de natuur met een bijzondere spaarrekening. Het ingelegde geld wordt gebruikt voor het kweken en uitzetten van nieuwe bijenvolken, het werk van imkers en voorlichting. Galerie De Pieter aan de Breestraat houdt voor dit nuttige doel een benefietveiling waarvoor Leidse kunstenaars werk ter beschikking hebben gesteld. Iedere koper ontvangt een bijenspaarbankboekje en een potje honing. De werken worden tentoongesteld in de voorhal van Galerie De Pieter. De Kijkdagen zijn zaterdag 12 en zondag 13 januari, of kijk op www.galeriedepieter.nl

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline