Getuige voorkomt auto-inbraken

Een getuige heeft door zijn kordate optrede vermoedelijk een aantal auto-inbraken kunnen voorkomen. Hij zag dat er rond 02.40 uur een auto tegenover de parkeergarage aan de Aagje Dekenkade stopte. Er stapten drie mannen uit, die de garage binnenliepen. Hij rook onraad en sloeg alarm. Agenten zagen twee van de drie mannen wegrennen. De derde, een 31-jarige man uit Utrecht, wilde in de auto stappen. Hij werd aangehouden, omdat hij inbrekerswerktuigen bij zich had. Hij beschikte onder andere over lopers, waarmee hij waarschijnlijk auto’s kon openen. De andere twee mannen zijn nog spoorloos. Ook met behulp van een ingezette helikopter, konden zij niet worden opgespoord.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline