Feestelijke opening Kerstbomenasiel Vrij Groen

Aanstaande woensdagmiddag wordt het Kerstbomenasiel van Vrij Groen feestelijk geopend. Belangstellenden zijn vanaf 13.30 uur welkom bij de nieuwe locatie aan Rhijnhofweg 13 in Oegstgeest. Vertegenwoordigers van groene instanties uit Oegstgeest zullen daar samen met de tuiniers de eerste bomen planten. Vanaf 14.00 uur, kunnen bezoekers hun eigen kerstboom een plaatsje geven. Wie de boom nog even thuis wil laten staan, kan hem ook op zaterdag 5 of woensdag 9 januari komen planten, tussen 14.00 en 16.00 uur. Volgend jaar december kunnen de bomen die het overleefd hebben, weer worden opgehaald. Meer informatie staat op www.vrijgroen.info.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline