Leidse Barbara Straathof helaas uit The Voice of Holland

13

Na een spannende avond is de Leidse Barbara Straathof uitgeschakeld in de halve finale van het populaire RTL 4-programma The Voice of Holland. Straathof verloor van Ivar Oosterloo uit Haarlem, die 54,4% van de stemmen kreeg. Straathof en Oosterloo waren de laatste twee overgebleven kandidaten uit het team van jurylid Marco Borsato, en slechts één van hen kon door naar de finale. De jury was positief over beide kandidaten, maar uiteindelijk koos het publiek dus voor de Haarlemmer. Barbara Straathof baarde wel veel opzien doordat zij haar optreden deed met een keelontsteking.

Donderdagochtend belde Vincent Frequin van Sleutelstad met Barbara Straathof. Het interview is hier te beluisteren.

Delen

13 reacties

 1. cees mentink op

  BARBARA heeft het geweldig gedaan.
  Wat een stem!
  Maar vooral: wat een geweldig mens.
  Je hebt het formidabel gedaan.
  Kom snel optreden in Leiden.
  Kunnen wij genieten en jou ook in de bloemetjes zetten.
  Hartelijke groeten, mede namens ELS, REMCO, FEMKE.

 2. @Cees Mentink:

  Schaf ff Philips oorbellen aan, wil je?
  Zij zingt niet, maar schreeuwt en is een regelrechte ramp voor t gehoor…
  Ik ben blij dat ze eruit ligt, een hele geruststelling voor mijn oren 😛

 3. Overigens is ze geen Leidse, maar een Libanese!!
  Ken je geschiedenis, als je over iemand schrijft…

 4. SweetDreamsBruidsmode op

  Nooit kijk ik t.v. Nu ik Barbara, Sandra, Leona, Tessa, Floortje & Maame & ivar zag en barbara sandra tessa floortje en maame in eerste instantie (al hadden Maame en barb door net niet bij stem passend nr. haar keelontsteking een dip) vooral hoorde en zag ging ik er elke Vrijdag avond heerlijk samen met mijn dochter en zoon voor zitten, genieten ! Het was een feest, een waar genot, ik bleef steeds nog dagen diep geraakt onder de indruk. Geen idee hoe zulke sterren van elkaar moesten gaan winnen / verliezen. Helaas veel jong publiek dat algauw eerder voor een leuk koppie en een upbeatje ipv echt the voice gaat waar het eigenlijk om zou moeten draaien. En ja dan had het toch wat mij betreft om Sandra, tessa en barbara moeten draaien in de finale… Wat een stemmen en barbara bovendien ook nog eens warme, feestelijke, uitstraling ! Een streling voor oor, oog en ziel, een prachtmens ! Leiden mag met recht trots zijn op deze inwoonster, waar ze dan ook verder haar ook intressante roots mag hebben.

 5. @Marco E:

  Leer ten eerste ff normaal NL: te typen, en ten 2e: jammer genoeg moet ik t wel volgen, me vriendin volgt dit en dus moet ik t verplicht aanhoren…
  Mijn kat zingt overigens nog beter dan deze Libanese schreeuwlelijk…

 6. @pietpartdeux:

  Zegt de grootste stumperd himself…
  Waar zie jij dat ik racistisch bezig ben dan?
  Nergens, want je bent niet goed in je hersenpan jij…
  WORDT JIJ NIET MOE VAN JEZELF KNEUS??

 7. irritant mannetje op

  Altijd de vriendelijkheid zelve die Raymon… Maar wat lees ik nou je hebt een vriendin!?! Hebben al die datingsites dan eindelijk wat opgeleverd! Arme meid, heb echt met haar te doen.

 8. @killRdevil,
  Ja was een foutje in mijn typ gedrag.Het moest natuurlijk zijn (gezegd) ertussen was geen taal fout hoor.
  En dan heb jij hier altijd een grote waffel maar bij je vriendin niks te vertellen,haha hij was verplicht.
  Erg dit.

 9. @irritant mannetje:

  Maak je zelf dan eens bekend wie je bent held, als je denkt mij zo goed te kennen?

  @Marco E:
  Ik zal je uit je boze droom helpen; ik ben hier niks anders dan in het echte leven, ik ga me niet anders voordoen dan wie ik werkelijk ben…

 10. Ik doe er niet moeilijk over hoor , er is maar 1 cafe dat part deux heet in leiden ff vragen naar de eigenaar

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline