DI-RECT ontvangt prijswinnares Julia in LVC

Een Meet & Greet met de Haagse band DI-RECT was de prijs die lezers en luisteraars van Sleutelstad deze week konden winnen. De Leidse Julia van den Berg was de gelukkige winnares van de prijsvraag en zij mocht de bandleden ontmoeten. Backstage werd zij uitgenodigd om een drankje te drinken en gezellig te praten met Jamie, Marcel, Spike, Bas en Vince. Ook ontving zij een poster die gesigneerd werd door de gehele band.

Met een optreden van ruim anderhalf uur zette DI-RECT het LVC op zijn kop. Ook wethouder Jan-Jaap de Haan (Cultuur, Werk en Inkomen) was op uitnodiging van het LVC aanwezig bij het concert.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline