Trotse Leidenaar Barbara Straathof droomt van finale The Voice

2

Geboren in Libanon, opgegroeid in Zoeterwoude, nu wonende in Leiden. De getalenteerde Barbara Straathof staat vrijdagavond 7 december in de halve finale van de populaire talentenjacht The Voice of Holland. Aan Sleutelstad vertelt de 37-jarige Barbara Straathof over haar hectische leven, zangverleden, muzikale voorkeur en haar onzekerheden. Ze benadrukt dat iedereen moet stemmen op het talent waarbij zijn of haar hart ligt, maar stiekem droomt Barbara ervan om met heel veel Leidse stemmen de finale te bereiken van The Voice of Holland.

Barbara Straathof in gesprek met Vincent Frequin over haar avontuur bij The Voice of Holland.

Delen

2 reacties

  1. Van mij mag ze eruit vanavond, zingen kan ze voor geen meter en wie vind dat ik ongelijk heb, raad ik ten sterkste aan om philips oorbellen aan te schaffen, t is geen gehoor!!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline