Feestelijke opening tentoonstelling 90-jarig LAFV

5

Gisteren vond de feestelijke opening plaats door wethouder Jan-Jaap de Haan van de eerste fototentoonstelling in een serie van drie, door de jubilerende Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV). De LAFV bestaat dit jaar 90 jaar en in het kader hiervan hebben de leden een aantal bijzondere series gemaakt, waaronder portretten van 90-jarige Leidenaren en ‘Dubbelbeelden’ die de situatie van 90 jaar geleden en het heden naast elkaar zetten. Deze laatste serie vormt de aftrap van de tentoonstellingsreeks, die gehouden wordt op het Stadhuisplein, Hooglandsekerkgracht- /plein en in/ bij het pand van het Rijnlands Architecten Platform (RAP) aan de Nieuwstraat. Meer info zie eerder artikel/interview op Sleutelstad.nl (Fotos: J.P.Kranenburg.)

Delen

5 reacties

 1. En daar is ie weer, piefje de voorste. Wanneer komen het fotoboek en de dvd of bd uit?

 2. cees mentink op

  Gefeliciteerd LAFV met bereikte mijlpaal.
  Van harte.
  Wij van de Stichting Leidse Jazzgeschiedenis bewaren de beste herinneringen aan jullie medewerking aan het boek DE LEIDSE JAZZGESCHIEDENIS, dat mede door jullie voortreffelijke foto-werk inmiddels is uitverkocht.
  Zoals eerder al gezegd, verander de naam van de vereniging in LPFV, Leidse Professionele Fotografen Vereniging. Hoewel bescheidenheid te waarderen is: jullie zijn allang geen amateur meer.
  Op naar het 100-jarig bestaan en de daarbij horende Koninklijke Status.
  Hartelijke groeten, mede namens Ton van Noort, Chris Verplancke en Stéphan van den Berg.

 3. Martin Bergwerff op

  Hallo Nienke,
  Een boekje met de tentoonstellingsfoto’s en een boekje over de historie van de vereniging zijn er al. Verkrijgbaar voor € 10,–
  in het Rapgebouw aan de Nieuwstraat. Open za- en zo-middag.

 4. @LAFV: 90 jaar topklasse! De ervaringen van Cees Mentink onderschrijf ik ten volle. Hopelijk zijn jullie straks in januari weer bij de Leiden Jazzweek van de partij!

 5. Bram van den Berg op

  Ton, Chris, Stéphan en Eric: bedankt voor jullie felicitaties en complimenten. Hoewel jullie het al vaker hebben laten blijken, is het toch fijn te horen dat jullie onze inspanningen zo waarderen. Ook wij beleven veel plezier aan onze samenwerking. En voor 2013 willen we weer graag ons beste fotografische beentje voor zetten.
  Bram van den Berg (Coördinator LAFV werkgroep Leidse Jazzweek)

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline