Sleutelstad FM twee dagen live vanaf het Rapenburg

Op 2 en 3 oktober zendt Sleutelstad 93.7 FM live uit vanaf het tijdelijke festivalterrein op het water van het Rapenburg. Vandaag werden de eerste pontons te water gelaten, zodat er tijdens Leidens Ontzet plek is voor iedereen die 3 oktober mee wil vieren met Feestcafé Hoppa. De kroeg zelf zit om de hoek aan het Noordeinde. Eigenaar Maarten Kranenburg pakt de viering van Leidens Ontzet groots aan en organiseert samen met Cas-Events een groot feest op het Rapenburg. Op het programma onder andere een optreden van de 3 J’s, diverse dj’s en dus live uitzendingen van Sleutelstad. De lokale Leidse zender doet vanaf die plek onder andere live verslag van de taptoe en de optocht. Ook zijn er de hele dag reportages vanuit de stad.

Chris de Waard vertelt in het jongerenprogramma Sleutelstad op Stap (SOS op vrijdagavond) over de live-uitzendingen tijdens Leidens Ontzet.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline