Ruim 1000 enthousiaste Leidenaren oefenen Koraal

Gisteravond stroomde de Hooglandse Kerk vol met enthousiaste Leidenaren, die kwamen oefenen voor het Koraal. Ruim 1000 kelen werden geschraapt, waaronder die van Burgemeester Lenferink, in de voorbereiding van dit traditionele onderdeel van de 3 oktoberfeesten. Dirigent Wim de Ru spoorde het immense koor aan en de stemming zat er weer goed in. Op 3 oktober om 08.00 uur vindt het échte Koraal plaats in het Van der Werfpark. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline