Tartuffe op de koffie bij Sleutelstad

1

Het Leidse cabaret-duo Tartuffe was gistermiddag te gast in het programma van Marc de Roo op Sleutelstad 93.7 FM. In de uitzending vertellen ze honderd uit over hun carrière, de hoogtepunten en hun liedjes. Afgelopen week kwam hun nieuwe single uit: Meeuwen in de stad.

Marianne de Groot en Lilian Kanbier vormen samen Tartuffe.

Delen

1 reactie

  1. Hoi Meiden ik jullie gemist bij de peurbakken??????
    Veel succes met jullie nieuwe single.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline