Leidse Waterdagen weer in aantocht

Op zaterdag 23 en zondag 24 juni, vinden de Leidse Waterdagen plaats. Tussen 13.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers van de binnenstad luisteren naar muziek en poëzie. Op zaterdag is het de beurt aan de popmuziek van het aanstormend talent, dat zijn of haar kunsten laat horen tijdens de derde editie van het TalentenJacht. Er zijn optredens van Van Messing, Killing Bags en Falling Leo.

Op zondag spelen de Amazing Stroopwafels, de FortNight Swing Bigband, Afrit 5 en de Jazzstad Leiden Allstarsband. Ook de straatmuzikanten die mee doen aan de Gouden Pet zijn van de partij. Zij zijn rond de Hooglandse kerk op tal van straathoeken te vinden. Meer informatie over de Leidse Waterdagen staat op www.leidsewaterdagen.nl

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline