Vrouw in nek gestoken; echtgenoot opgepakt

Een 30-jarige vrouw uit de Sperwerhorst is afgelopen avond gewond aangetroffen in haar woning. Ambulancepersoneel dat de verwondingen niet vertrouwde, schakelde rond 18.30 uur de politie in. Waarschijnlijk is de vrouw in haar nek gestoken. Forensische rechercheurs doen in de woning onderzoek naar sporen, om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Daarbij is de 33-jarige echtgenoot van de vrouw ondervraagd en vervolgens aangehouden. Hij wordt op dit moment door rechercheurs verhoord. De vrouw is naar het LUMC overgebracht waar ze wordt behandeld aan haar verwondingen

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline