Morgen demonstratie tegen RijnlandRoute

In Leiden en Voorschoten wordt morgen gedemonstreerd tegen de RijnlandRoute. Onder het motto ‘de balans is zoek’ verzamelen in de Stevenshof bij de molen en in Voorschoten bij Kamsteeg Auto Plaza tegenstanders van het tracé Zoeken naar Balans zich voor een grote protestactie. Onder hen ook enkele burgemeesters van gemeenten uit de regio. De Leidse burgemeester Lenferink loopt niet mee. De demonstratie begint om 14.00 uur.

Meer dan 25 bewonersorganisaties langs het gewraakte tracé komen in protest tegen de RijnlandRoute. Via Sleutelstad FM zegt woordvoerder Fred Holvast tot het uiterste te willen gaan om de weg tegen te houden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline