Leidse ijsdanseres kan best wat sponsors gebruiken

Wat betreft snelheidsrecords op het ijs scoort Nederland fantastisch, maar het ‘schoonrijden’ is al jarenlang op de achtergrond geraakt. De Leidse ijsdanseres Auvikki de Boon traint echter dagelijks vijf uur voor een plekje op het internationale ijsdansgebeuren. Haar danspartner vond zij na veel moeite in Canada en samen werken ze hard om uitgezonden te worden naar internationale competities. In december vorig jaar schaatste De Boon voor het eerst voor de KNSB, die voor dit paar een plaatsje had ingeruimd tijdens het Open NK Kunstrijden in Tilburg. Afgelopen dinsdag vertrok de 19-jarige Leidse ijsdanseres voor negen maanden training naar Detroit samen met haar partner Tanner White. Bij haar afscheid werd in Holiday Inn de ‘businessclub van Auvikki’ opgericht. De leden daarvan helpen haar financieel omdat zij alle kosten van de reis, verblijf en trainingen zelf moet dragen. Wie interesse heeft om de ijsdanseres te sponsoren kan contact opnemen via: jandeboon@dewerkplaatsgsb.nl

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline