Drie keer is… game over voor Leidse growshop

2

Burgemeester Lenferink heeft growshop ‘Alpha C’ aan de Rijnstroomstraat voor twaalf maanden gesloten. Bij een politieonderzoek in de tweede helft van 2011 heeft de Politie Hollands Midden in de growshop een verboden hoeveelheid softdrugs aangetroffen. Het voorhanden hebben en het verhandelen van sofdrugs ter plaatse zijn in strijd met de Opiumwet. Er is geen ontheffing verstrekt om in dit pand softdrugs te mogen verkopen. Omdat het al de derde keer in drie jaar tijd is dat in het bewuste pand de Opiumwet wordt overtreden is nu tot de sluiting overgegaan.

Delen

2 reacties

  1. heel goed, weg met die koffieshops een echte koffieshop geeft geen overlast, kijk maar naar die nieuwe op de Breestraat.

  2. Wat ik nog steeds niet begrijp is dat wiet nog steeds een gedoogde drugs is in Nederland. Hier kleven zoveel regels aan, onder andere voor kweek voor eigen gebruik. Als je echter ooit een growshop bezocht hebt krijg je meer het idee dat het materiaal dat er verkocht wordt niet alleen voor eigen kweek bedoeld is.

    Met onze opstelling wat deze softdrugs maken we ons in de rest van de wereld compleet belachelijk.

    Prima besluit om die toko te sluiten. Laat het ook niet meer terugkomen binnen onze gemeentegrenzen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline