Piepjonge inbrekers aangehouden

1

Gistermiddag heeft de politie drie piepjonge inbrekers aangehouden op de Hoflaan. De drie in de leeftijd van 14 en twee van 15 jaar oud waren verdacht bezig in de buurt van de Lammenschansweg en de Kastanjekade. Ze droegen donkere kleding en hadden eveneens donkere mutsen op en bleken bij hun aanhouding inbrekerswerktuigen bij zich te hebben. Een getuige, die de jongens zag en de zaak niet vertrouwde, tipte de politie.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline