Camera registreert vernielers

4

Via camerabeelden zagen agenten in de nacht van afgelopen dinsdag op woensdag, rond 04.15 uur, dat twee mannen een fiets aan het vernielen waren. Bovendien was het tweetal verdacht bezig op het terras van een horecagelegenheid aan de Steenstraat. De twee zijn aangehouden en de politie maakt proces-verbaal tegen hen op.

Delen

4 reacties

  1. ow vet gaaf man die camera’s staan er al weer een jaar ze hebben eindelijk iets te pakken en niet zomaar iets hoor maar een fiets sloper o wat erg 6uurtjes in de bak en dan weer op vrije voeten lekkere investering weg met die camera’s maak van leiden geen mexicostad wat moeten bezoekers denken van leiden met aldie camera’s

  2. He eindelijk het nut van de camera’s begint wat te tonen nu ook nog hopen dat de straf maat wat groter wordt dan zijn we langer van dit tuig af en ze zelf laten terug betalen voor alle gemaakte onkosten dan is dat ook direct een extra straf.

    Hendrik een goede reactie van jou. Nu is het een fiets straks loop jij daar en er gebeurd iets ga je dan klagen dat er geen politie in de buurt is (als er geen camera’s meer hangen).
    Nee het hoeft geen mexicostad te worden, maar met alle bezuinigingen is dit misschien een alternatief om wat meer veiligheid te geven.

  3. Cameratoezicht op de plekken waar het hardst nodig is lijkt mij prima. Er zullen vast meer incidenten vastegelegd worden op de camera maar daar horen we misschien niet veel over.

    Hendrik, hoe heb jij het in gedachte? Meer blauw op straat? Er is een partij die hiervoor een speerpunt van hadden gemaakt in hun partijprogramma, een partij waar je vast op hebt gestemd. Echter, met de bezuinigingen bleek dit niet al heel snel na de verkiezingen niet haalbaar. Wat hebben ze eigenlijk tot nu toe met hun gedoogsteun werkelijk klaargespeeld? Enfin, dat is de discussie niet. Maar wel de cameratoezicht vs meer blauw op straat.

  4. umm ik ben het ook met jullie eens gelukkig is die gepakt maargoed zoerg is eht ook allemaal weerniet

    vandaar een zakmes op zak dan voelje je veillig maar zowiezo zo ver is dat allemala nog niet en in leiden kunje doen watje wilt man 1tip loop naar zonsondergang niet over de fietspad merenwijk/oegstgeest(broekweg) daar hebben de meeste dingen plaats gevonden en er hangt geen ene camera? misschien is het een goede investering maar verkeeerde locatie?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline