Nieuwe serie theaterdiners met Tartuffe in Grote Beer

Op 10 september start er weer en serie optredens van het Leidse cabaretduo Tartuffe bij Café – Diner de Grote Beer in de Rembrandtstraat. Tartuffe heeft er inmiddels 75 uitverkochte theaterdiner-voorstellingen achter de rug en komt nu met een vernieuwde show. Ruim 5000 bezoekers hebben de afgelopen drie jaar al genoten van de scherpe, ontroerende, maar vooral ook leuke liedjes waarmee Tartuffe de theatershow afwisselt.

Tartuffe is in Leiden en omgeving vooral bekend van hun jaarlijkse ludieke deelname aan de Peurbakkentocht tijdens de Lakenfeesten. Ook via sleutelstad 93.7 FM zijn de dames veelvuldig te horen.

Reserveren kan via www.cafediner.nl.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline