Afscheid Joost Bleijie als centrummanager

Afgelopen dinsdag nam Joost Bleijie officieel afscheid als centrummanager van Leiden. Hij vervulde die funcie de afgelopen 3,5 jaar en vertrekt nu naar MKB Nederland. Voorzitter Frans Schohaus en wethouder Pieter van Woensel spraken Bleijie toe. Zelf maakte Bleijie van de gelegenheid gebruik om nog eens te hameren op de belangrijke rol die het centrummanagement kan vervullen als belangenvertegenwoordiger van de binnenstadondernemers. “Er is in Leiden geen andere partij die dat kan doen.” Over parkeren in Leiden zweeg hij wijselijk. Per 1 juni is Bleijie als centrummanager opgevolgd door Erwin Roodhart.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline