Parkeerdirecteur volgt Aad van der Luit op bij Peurbakkentocht

6
Delen

6 reacties

 1. ach, ik vond de Peurbakkentocht altijd geweldig
  maar als het nu persé een melkkoe moet worden voor 100 euro per deelnemer, wil ik het hele evenement liever boycotten.
  Blijkbaar subsidieert de gemeente liever prestigeprojecten zoals de stadsgehoorzaal en vindt dat cultuur niet voor Jan Modaal bedoeld is.
  Ik had dit jaar weer mee willen doen, maar als mensen zoveel geld moeten betalen om iets bij te mogen dragen aan een feest, dan schiet het zijn doel voorbij.
  dit is omgekeerde wereld

 2. pietpartdeux op

  @laura Ik had begrepen dat er 100 euro betaald moest worden per deelnemer omdat er niet genoeg sponsorgelden waren , maar nu sportcity de nieuwe hoofdsponsor wordt moet dit probleem uit de wereld zijn . Ik heb er alleen nog niets over gelezen , ik denk dat je gelijk hebt en dat de peurbakkentocht dus wel gewoon een melkkoe gaat worden

 3. Frank van Klaveren op

  Een kleine drempel om mee te doen zou de tocht alleen maar goeddoen. De laatste jaren is het blijkbaar genoeg om een slinger aan je boot te hangen en een 5 kilowatt geluidssysteem aan boord te gooien. Zet er wat dronken malloten bij en je hebt een peurbakkentocht. Ik zou graag iets meer creativiteit zien. Daar is het volgens mij toch ooit om begonnen allemaal.

  (overigens zijn er ook boten die wel een hoop tijd investeren en erg origineel zijn!)

 4. @Laura: wat heeft subsidie voor de Stadsgehoorzaal te maken met een bijdrage voor de peurbakkentocht? En je spreekt jezelf tegen, want de bijdrage aan de Stadsgehoorzaal maakt het mogelijk dat Jan Modaal en Jan Ondermodaal ook van concerten en voorstellingen kan genieten. Hoe dan ook, Stadsgehoorzaal en Peurbakkentocht horen beide in Leiden thuis!
  Fijn dat een oerechte Leidenaar als Chris Verplancke de fakkel overneemt van Aad van der Luit. Beide mannen verdienen een standbeeld voor hun onvermoeibare inzet voor deze stad.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline