Vijf drugsdealers opgepakt in Katwijk

1

De politie heeft gisteren in de Thorbeckestraat in Katwijk vijf mannen opgepakt in verband met het dealen en gebruiken van drugs. Het gaat om een 19-jarige man uit Leiden, een 48-jarige man uit Katwijk, een 32-jarige vrouw uit katwijk, een 49-jarige man uit Katwijk en een 30-jarige Leidenaar. De politie greep in naar anleiding van aanhoudende tijd klachten van buurtbewoners die veel overlast ondervonden van het drugspand. De 19-jarige Leidenaar probeerde te vluchten maar werd even later aangehouden aan het Biltpad. De man bleek een zakje met bolletjes in het water te hebben gegooid. In totaal heeft de politie 128 bolletjes met verdovende middelen in beslag genomen.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline