Leiden Atletiek loopt zich warm voor Gouden Spike

Nog een maandje en dan is het weer zover: op de atletiekbaan in het Leidse Hout wordt dan voor de 40e keer de Gouden Spike georganiseerd. De hele dag staat in het teken van hardlopen op verschillende afstanden, hordenlopen, polsstokhoogspringen, hinkstapspringen, kogelstoten, discus- en speerwerpen. Wie mee wil doen kan zich nog tot eind van de maand inschrijven.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline