Scheldende Oegstgeestenaar beledigt agenten

Een 29-jarige Oegstgeestenaar gedroeg zich gisteravond irritant bij een supermarkt aan het Stationsplein. Hij gaf een argeloze man een tik in de knieholte, waarop de man schrok en liep verder de supermarkt in, terwijl hij een joint rookte. Hij kreeg hiervoor een bekeuring en dat beviel hem niet. De man schold de agenten uit en gedroeg zich agressief. Wegsturen hielp niet en uiteindelijk werd hij aangehouden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline