CDA-gedeputeerde Van Dijk in hol van de leeuw

Het heeft even geduurd, maar woensdagavond kan heel Leiden in debat met Asje van Dijk. De CDA-gedeputeerde gaat tijdens een Politiek Café dat het CDA Leiden organiseert in het kader van de komende statenverkiezingen met de aanwezigen in gesprek over actuele onderwerpen waaronder de RijnGouweLijn, de RijnlandRoute en de Ringweg-Oost. Naast Van Dijk spreekt ook de nummer 4 op de conceptlijst van het CDA Zuid-Holland, Marischa Kip.

Het Politiek Café start om 20.30 uur in de bovenzaal van restaurant Cojico aan de Breestraat 33 en is voor iedereen toegankelijk.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline