Provincie: "Geen plannen voor beroep op Crisis- en Herstelwet"

2

De Provincie Zuid-Holland heeft geen plannen om de aanleg van de RijnGouwelijn bij het rijk voor te dragen voor de Crisis- en Herstelwet. Dat heeft een woordvoerder van gedeputeerde Asje van Dijk desgevraagd aan Sleutelstad laten weten. Verschillende landelijke en regionale media namen afgelopen weekend een bericht uit de NRC over, waarin dat werd beweerd. “Zo’n voordracht is een optie, maar dat was het al langer. Het kan zo’n proces versnellen, maar er zijn geen plannen om een beroep op die wet te doen,” aldus de provincie.

Delen

2 reacties

  1. Dat is dan maar goed ook! de Crisis- en Herstelwet is bedoeld om de bouw (lees: Elco Brinkman en consorten) de crisis door te helpen en niet om de lokale democratie buiten spel te zetten.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline