Raad heeft 44 Vragen voor Boele Staal

De Leidse raad heeft maar liefst 44 vragen aan de Commissie HOVL die uitzocht hoe Leiden nu verder moet met het dossier rijnGouweLijn. Dat blijkt uit het overzicht van de informatieve vragen die de partijen vooraf moesten inleveren. Voor D66, de SP en het CDA is het rapport al helemaal duidelijk. Zij dienden geen vragen in voor de bijeenkomst die vanavond vanaf 20.00 uur wordt gehouden in de Raadzaal van het  Leidse stadhuis.

De bijeenkomst is wel openbaar, maar is niet via Sleutelstad te beluisteren, omdat het geen officiële raadsvergadering is.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline