Tweede editie ‘pindaKAAS Light’ bij Scheltema

“Of je nu half bloed, dubbel bloed, gemengd bloed of blauw bloed hebt; van Molukse, Papua, Javaanse, Indische, Jampa of campur aduk afkomst bent, dit is een evenement waar je meer te weten komt over je eigen achtergrond en je je tegelijkertijd vermaakt met honderden anderen wiens neuzen allemaal naar het Oosten staan”, aldus de uitnodiging van het Scheltemacomplex, waar aanstaande zaterdag de tweede editie van ‘pindaKAAS light festival ’ plaatsvindt. Er valt van alles te beleven op gebied van theater, dans, muziek, film en beeldende kunst, alles in relatie tot Indonesië. Natuurlijk kan men ook genieten van heerlijk Indisch eten uit de keuken van restaurant Blauw. Meer info en volledig programma: www.pindakaasfestival.nl

De kosten voor het festival zijn €15,00, of €35,00 inclusief eten. Het programma duurt van 19.00 tot 01.00 uur, eten kan vanaf 17.00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline