Leiden welkom bij Provincie voor gesprek RGL

2

De provincie Zuid-Holland wil nog niet inhoudelijk reageren op het rapport dat de Commissie HOVL vanmorgen presenteerde aan het Leidse college. Daarin stelt die commissie dat Leiden er goed aan doet om mee te werken aan de komst van de RijnGouweLijn om zo in elk geval niet de regie te verliezen over de aanleg van de sneltram door de historische binnenstad. “De gemeente Leiden blijft welkom om met de provincie te komen praten. De afgelopen maanden zijn we ook steeds in gesprek gebleven en is Leiden ook gewoon door blijven werken aan de RGL,” zo laat een woordvoerder van gedeputeerde Asje van Dijk laat weten: “We hebben kennis genomen van het advies, nu is het Leidse college aan zet.” Dat college neemt op 5 oktober aan standpunt in over het rapport.

Delen

2 reacties

 1. Leiden is en blijft t lachertje voor de provincie ZH, Leiden bezwijkt behoorlijk eenvoudig onder druk…
  Leuk he, een nep referendum houden?
  Hoe belazer je je eigen inwoners het meest makkelijk??
  Leiden verliest nu nog meer, dan het tegenhouden van de RGL…
  Inkomsten 3 oktober? VERLIES…
  Aanzien van eigen inwoners? VERGEET T MAAR…

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline