Dochter voor Wesley Klein

De Leidse zanger Wesley Klein is vader geworden van een dochter. Het meisje heet Jailey en kwam gisterochtend rond 6.30 uur ter wereld. Dat heeft zijn management bekend gemaakt. Moeder Nellie en dochter maken het goed. Ze zullen het komende week wel even zonder papa Wesley moeten doen. Die staat drie avonden met de Toppers op het podium in de Amsterdam Arena. Die optredens maakten deel uit van het winnen van Popstars.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline