CU in debat over OV en verkeer in de regio

2

De ChristenUnie organiseert aanstaande dinsdag een debat over de RijnlandRoute en de bereikbaarheid van de regio. Deelnemers aan het debat zijn Tweede Kamerlid Ernst Cramer, lid van de Provinciale Staten Andries van Dijk, wijkvoorzitter Jaap van Meijgaarden en het Katwijkse oud-raadslid Jaap Oudes. De voorzitter van de Leidse afdeling van de CU leidt de avond. Wie het debat wil bijwonen, is dinsdagavond om 21.00 uur welkom in de bovenzaal van Einstein aan Nieuwe Rijn 19.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline