Benelux Records brengt oud werk Wesley uit

4

De vroegere platenmaatschappij van Wesley Klein brengt volgende week het nummer ‘Met tranen in je ogen’ uit. Wesley Klein zong het liedje in de periode voor Popstars in, de maatschappij claimt een contract voor twee jaar met hem te hebben. SBS6 probeert te voorkomen dat het nummer wordt uitgebracht. Benelux Records biedt het nummer inmiddels al aan als download.

Delen

4 reacties

  1. Het laatste nieuws is, dat die platenmaatschappij er toch van af ziet en die single niet gaat uitbrengen.

  2. Ik heb ff kort een klein stukje geluisterd, maar dit is niet de stem van Wesley…
    Volgens mij probeert deze maatschappij mee te liften op het succes van Wesley!

  3. Ik snap hier iets niet:

    Het nummer werd in de jaren 80 al door Julio Iglesias gezongen!

    Vreemd verhaal….

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline