Zilveren stadspenning voor Wesley Klein

“Klein, dat ben je allang niet meer. Zoals je daar zong bij Popstars, daar kreeg je gewoon kippevel van.” Lovende woorden van burgemeester Lenferink vanmiddag bij de huldiging van Wesley Klein op het Bevrijdingsplein.Voordat het zover was, passeerde een keur van Leidse artiesten de revue. Alle zangers en zangeressen waar Wesley de afgelopen jaren vaak mee op het podium stond in de kroegen in en om Leiden. Mark Rijs, buurman van Wesley, mocht het spits afbijten voor een afgeladen plein waar een paar duizend mensen de kou en ijsregen trotseerden om hun favoriet te zien. Die kwam rond half vier. Toen begon het ook steeds harder te regenen, waardoor de optredens die na Wesley kwamen een beetje in het water vielen.

Na de huldiging, waarbij zijn jarige vriendin Nellie en de rest van Wesley’s familie aanwezig waren, kwam ook collega-popstar Joshua nog even langs om samen met Wesley te signeren bij de stand van Music Store waar Wesley’s single ‘You raise me up’ als warme broodjes over de toonbank ging.

De Leidse videosite www.iloveleiden.com was ook aanwezig en maakte de volgende opname van Wesley’s optreden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline