PvdA-wethouders moeten op sollicitatiegesprek

4

De PvdA wil na de verkiezingen weer graag deelnemen in het college. De partij is daarom op zoek naar kandidaat-wethouders. De twee zittende PvdA-wethouders Witteman en Van den Berg moeten ook gewoon opnieuw solliciteren als ze weer voor de functie in aanmerking willen komen. Dat heeft de partij vier jaar geleden al met ze afgesproken. Voor de PvdA zijn ook kandidaten van buiten Leiden zeer welkom. Na de verkiezingen maakt een selectiecommissie een voorselectie voor de nieuwe fractie die uiteindelijk de nieuwe wethouder(s) kiest. De fractie krijgt daarbij wel een zwaarwegend advies van de PvdA-leden mee.

Delen

4 reacties

  1. Emile de Heer op

    Ik vermoed dat het sollicitatie gesprek met kandidaat Witteman een heel kort gesprek zal zijn.

  2. De eerste afgetreden ministers en staatssecretarissen zijn al in Leiden gesignaleerd.

  3. Het is een komen en gaan van afgetreden ministers en staatssecretarissen in de partijburelen, zo wordt uit welingelichte bronnen vernomen. 😉

  4. Diegene die het meeste geld over de balk gesmeten heeft, mag het vast worden! (conform de pvda traditie)

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline