Wesley Klein gehuldigd door burgemeester

7

Wesley Klein wordt zondag gehuldigd door burgemeester Lenferink. De winnaar van Popstars treedt dan samen met een groot aantal andere jonge Leidse artiesten op, op het Bevrijdingsplein. De opbrengst van het concert gaat naar stichting “Doe een Wens”. De huldiging vindt rond 15.45 uur plaats. De burgemeester overhandigt Wesley Klein dan namens de gemeente een zilveren herinneringspenning. Het concert wordt georganiseerd door de New Entertainment Group en gepresenteerd door Glenn de Koning. De optredens beginnen om 14.00 uur.

Delen

7 reacties

 1. Kom net van Bevrijdingsplein vandaag ( 14.10 uur)en ben weer thuis vanwege het amateuristische beleid..In de folder staat 13.30 uur aanvang..Aangekomen aldaar om 13.25 uur alles afgebakend met hekken..Waar is de ingang..niet aangegeven? De ingang is tevens uitgang! Bij de apotheek..worden 2 hekken ontkoppeld dat wordt de ingang …geruchten gaan dat de entree euro 1,–..Er is geen KASSA aanwezig..mondjesmaat worden er mensen toegelaten..moet er nou euro 1,– betaald worden of niet??

 2. Ben er ook geweest, geheel met boven genoemde eens.
  Was dit nu het Leidsche feestje ???? voor de Leidenaren.
  Een leidsche zanger huldigen en dan nog geld vragen aan de mensen die Wesley Klein als volkszanger zien.
  Waarom de zwarte zeilen op de hekken, er stonden div oudere mensen onder de luifels van de winkel ( ivm de regen ) die ook de Leidsche zanger Wesley Klein een warm hard toe dragen en niet tussen de menigte kunnen of willen gaan staan maar wel een glimp hadden willen zien van ook hun held.

  Ik vind het erg jammer dat dit feestje zo`n gesloten karakter had en niet voor iedereen toegankelijk was. Wie controleert er eigenlijk het op gehaalde bedrag, hoeveel mensen waren er op het plein. Er werden geen toegangsbonnetjes afgedragen, de euro`s gingen wel in de kassala.

 3. Ons live verslag van de huldiging op http://www.bloggen.be/familieaalbersberg
  Ik kreeg zelf ook nog wat woorden met de beveilging, omdat we na het optreden van Wesley niet uit de hekken mochten!?
  Maar het ging om Wesley dus we vergaten het snel en hij zal er ook niets mee van doen hebben.
  W.s zijn deze strenge eisen nodig na de hoek van holland taferelen!
  Wel gaat al het geld naar een goed doel.
  En als het goed was was het een vrijwillige bijdrage van 1 euro.

 4. Bewoner a/d Overkant op

  Nu zie ik wat er de oorzaak van is dat de buurt op zondagmiddag langdurig door een oorverdovende herrie lawaai geteisterd werd. Kunnen die tweecellige lawaaiterroristen hun primitieve feestjes niet in een geluidsdichte bunker vieren? Lenferink had de ME er op af moeten sturen in plaats van mee te werken aan deze terreur.

 5. Het was juist heel gezellig op het plein.
  Jammer dat het regende maar dat kon de pret niet drukken.
  En die 1 euro was vrijwillig voor mensen met een ziekte dus dat komt goed terecht.

 6. Moet het weer gratis wezen?? Wat een stelletje zeikerds zijn het toch hier. Het was voor de stichting Doe een wens. Dat kleinzielige gedoe altijd. Kots onderhand van het gezeik.

 7. Lieve mensen.
  Alleeerst iedereen bedankt die wel de euro heeft gegeven , jammer dat mensen daar zelfs over zeuren, zodat inderdaad de opbrengst nu klein is. Zal wel weer in de zak van de organisatie verdwijnen zoals veel denken .
  Maar niemand denkt aan de bedragen die met het opzetten van zo een dag gepaard gaan , want helaas in Leiden kost ook alles geld en wordt niets gesubsidieerd.
  En de hekken dat was een verordering van de gemeente het zou geen koopzondag zijn waardoor het terrein normaal niet afgehekt had hoeven worden.
  Dus daar kan de organisatie niet aan doen die vondt dit nog vervelender als de toeschouwers. Zij hebben geprobeerd om vanaf de eerste dag 16 Nov 2009 , een feestje voor Wesley in elkaar te zetten.
  Waar zij ondanks alle tegenwerking hopelijk in zijn geslaagd.
  En voor die mensen die er anders over denken jammer .
  Wesley was dankbaar en tevreden en daar ging het om.
  Iedereen die medewerking heeft gegeven
  Top en bedankt voor een helaas regenachtige maar in onze ogen geslaagde middag.
  En daar laten wij het bij.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline