Wesley Klein nieuw binnen op nummer 1

1

You raise me up van de Leidse Popstar-winnaar Wesley Klein is nieuw binnen gekomen op nummer 1 van de Mega Top 100. Een woordvoerder van SBS6 meldt dat Wesley nog voor de zomer een Nederlandstalig album zal uitbrengen. Vanavond om 23.15 uur zendt die omroep de eerste aflevering uit van de reallifesoap Popstar Wesley: Op weg naar de Top.

In de vier weken durende miniserie over Wesley krijgt de kijker te zien wat er de afgelopen week allemaal is veranderd in zijn leven en wat de gevolgen zijn voor zijn zwangere vriendin Nelly en zijn ouders Petra en Richard.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline