Grand café de Nachtwacht bekroond met Zilveren Tapknop

Grand café de Nachtwacht, onderdeel van het Leidse Rembrandt Hotel, heeft de ‘Zilveren Tapknop 2009’ in de wacht gesleept. Robèr Willemsen, regio-salesmanager van Heineken, overhandigde de prijs aan de trotse eigenaar van het hotel/café/restaurant, Cavit Demirbag. De prijs staat voor service, klantvriendelijkheid en natuurlijk de kwaliteit van het tapbiertje. Brasserie de Jungle uit Rotterdam won de Gouden Tapknop. Op 8 februari komen de regiowinnaars tegen elkaar uit in de landelijke finale in Amsterdam, waarbij gestreden wordt om de prijs voor de ‘Gouden Horecazaak’. De deelnemende ondernemers maken hierbij ook kans op een aantal dagen tappen in het Holland Heineken House tijdens de winterspelen in Vancouver.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline