Wesley Klein wint Popstars 2009!

3

De Leidse zanger Wesley Klein is met overtuiging winnaar geworden van Popstars 2009. Niet alleen het publiek stemde massaal op de Leidenaar, ook de jury was opnieuw laaiend enthousiast over zijn zang en performance. Ook het feit dat hij ‘zo gewoon’ blijft wordt keer op keer geprezen. “Wesley is een betere zanger dan Jan Smit,” vond jurylid Maurice Wijnen die daarmee het niveau van Wesley treffend weergaf. Wesley Klein zelf wil zich nu op zijn zangcarriëre gaan storten en zijn werk in de bouw de rug toekeren. In mei staat hij alvast drie dagen lang in een uitverkochte Amsterdam Arena waar hij meezingt met de Toppers. Ook heeft hij door zijn overwinning een platencontract in de wacht gesleept.

Zijn nieuwe single is een cover van ‘You raise me up’ van Josh Groban. Sleutelstad FM zal het vanaf nu veelvuldig uitzenden als regiohit. Het is vanaf nu koop via onder andere de website www.popstars2009.nl.

Delen

3 reacties

  1. proficiat wesley.hou beiden benen op de grond en je gezin op nummer 1.en pas op voor zogenaamde vrienden die heb je zat nu.succes en doe je best

  2. Terecht de winnaar, namens onze familie, vooral Jemima en Samuel gefeliciteerd en God zegen je en allen die je dierbaar zijn, in alles wat er op je af gaat komen!
    Bedankt we hebben van je genoten.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline