Wesley Klein in finale Popstars

1

De Leidse zanger Wesley Klein is door naar de finale van Popstars. Gisteravond kreeg de Leidenaar opnieuw drie keer een 10 van de vakjury en ook het publiek stemde weer massaal op hem. Aanstaande vijdag staat hij vanaf 20.30 uur met Joshua, Kim en Kristel in de finale. Bart en Dewi vielen gisteren af tijdens de halve finale.

Delen

1 reactie

  1. Wesley gaat winnen om dat het een jongen van het volk is.

    geen 2 dit of dat: maar een nieuwe ster :

    Afz. Christiaan .uit Kampen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline