SBS6 maakt opnames met Leidse Popstar Wesley Klein

Vanaf 15.00 uur staat de Oude Vest in het teken van Popstar Wesley Klein. De Leidse zanger drong vrijdagavond door tot de halve finales van het populaire SBS6-programma Popstars en houdt een ‘meet ’n greet’ voor zijn fans. SBS6 maakt opnames. Daaromheen organiseren de café’s M’n Schoonmoeder en Café Die Ander de hele middag optredens met diverse artiesten. Wesley Klein timmert al jaren aan de weg als zanger, maar is sinds zijn deelname aan Popstars hard op weg een nationale ster te worden. Al twee keer kreeg hij in de voorrondes drie keer een 10 van de enthousiaste juryleden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline