Informatieavond Rijnlandroute Stevenshof

Bewoners van de Stevenshof die meer willen weten over de Rijnlandroute, zijn volgende week dinsdag welkom in Buurtcentrum Stevenshof. De Werkgroep Rijnlandroute van de Wijkvereniging Wijkraad Stevenshof organiseert daar dan een informatieavond. De werkgroep licht de huidige stand van zaken toe en gaat in op de status van de milieueffectrapportage. Ook komen de gevolgen aan bod die de eventuele keus voor het N11-west tracé heeft op onder meer de natuur en leefbaarheid. De avond begint om 20.00 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline