Miljoenen voor aankoop Oostvlietpolder

Het college stelt de gemeenteraad voor 15 miljoen euro te reserveren voor de aankoop van delen van de Oostvlietpolder. De gemeente heeft in het verleden al grote delen van de polder gekocht en heeft het voorkeursrecht gemeenten gevestigd op een groot deel van de overige percelen. Burgemeester en wethouders willen nu 15 miljoen extra reserveren om die percelen, wanneer deze te koop aangeboden worden, te kopen. Het project Oostvlietpolder draait om de ontwikkeling van (recreatief) groen en ecologie, natuur, volkstuinen en een bedrijfsbestemming. Een perseel dat de gemeente pas gekocht heeft, is bestemd voor natuur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline