Muziek in het Museum groot succes

1

De derde editie van Muziek in het Museum die afgelopen wekend werd gehouden, was een groot succes. Er kwamen 15.000 bezoekers luisteren naar de ongeveer 1.800 amateurmuzikanten, die speelden in zeven Leidse musea. Vorig jaar stopte de bezoekersteller bij 12.000. In Naturalis, de Hortus botanicus, de Lakenhal, Museum Boerhaave, Volkenkunde, het SieboldHuis en het Rijksmuseum van Oudheden, werden allerlei gratis concerten gegeven, door onder andere de Muziekschool. Nieuw dit jaar waren zes concerten op zaterdagavond en het slotconcert op zondagmiddag.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline