Ger van der Pas geridderd

1

Mevrouw G.M. de Laat- van der Pas is door de koningin benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ze is onderscheiden vanwege haar inzet voor De Zonneboom. Al 25 jaar zet mevrouw Van der Pas zich vrijwillig in voor dit Kunst- en Cultuurcentrum, waarvan zij één van de oprichters is. Als programmamaker, zakelijk leider en procesbegeleider zet ze zich in voor kunst, cultuur en persoonlijke vorming. Mevrouw van der Pas ontving de onderscheiding afgelopen zaterdag van de burgemeester. Ze vierde op dat moment haar jubileumfeest.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline