Professor Heertje overhandigt schilderij Oostvlietpolder aan Witteman

Gisteren heeft professor Arnold Heertje het schilderij ‘Gezicht op de Oostvlietpolder’ van de landschapschilder Koos Modderman overhandigd aan wethouder Witteman. Na een inleiding van de secretaris van de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder (VVO), Hans Pieters, hield professor Heertje een vlammend betoog over het belang van groen voor de samenleving. Heertje riep de wethouder op om goed te luisteren naar de stem van de Leidse burgers en waarschuwde voor een enorme verkiezingsnederlaag als zijn partij, de PvdA, blijft vasthouden aan de plannen om deze mooie polder vol te bouwen.
Op www.vriendenoostvlietpolder.nl is een videoverslag te bekijken.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline