Opzoek naar enge plekken in Slaaghwijk

1

Met het doel om veiliger door de Slaaghwijk te kunnen lopen en fietsen zullen kinderen, ouders en medewerkers van de gemeente en de wooncorporaties, tijdens de komende Halloweenoptocht de ‘enge’ plekken in de wijk bezoeken. Er zijn nogal wat enge plekken in Slaaghwijk, zoals onverlichte fiets- en wandelpaden, vaak ook nog verborgen achter bosjes en gevaarlijke kruisingen. De tocht wordt gehouden op 11 november, aanvang 19.00 uur vanuit buurthuis ‘Op eigen Wieken’.

Delen

1 reactie

  1. Halloween en St. Maarten op dezelfde dag??????, het moet ook niet gekker worden!

    Sinterklaas en Kerst worden ook al door elkaar gehaald.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline