PvdA wil duidelijkheid over verbouwing Stevensbloem

1

De PvdA vraagt het college om duidelijkheid over de verbouwing van de Stevensbloem. Er is al enige tijd onduidelijkheid over de voortgang. Omdat de PvdA begrepen had dat de eigenaar van het winkelcentrum de verbouwing wilde uitstellen vanwege problemen met de gemeente, werd er een handtekeningenactie georganiseerd. Bij het overhandigen van de handtekeningen aan de directeur van eigenaar Urban Interest, gaf deze aan dat het overleg met het college over de bouwplannen, wat hem betreft gewoon door kon gaan.

De PvdA wil nu meer duidelijkheid van burgemeester en wethouders en stelt hen een aantal schriftelijke vragen. Zo wil de partij weten of het overleg tussen de gemeente en eigenaar van de Stevensbloem over de uitvoering van de verbouwing inmiddels weer geopend is en of het college ervoor kan zorgen dat de verbouwing start, zodra het bestemmingsplan vastgesteld is. Ook vraagt de partij zich af of de verbouwing voor het college nog altijd urgent is.

Delen

1 reactie

  1. Er komen verkiezingen aan en de PvdA wordt een beetje actief. Dat het winkelcentrum in de wijk van de fractievoorzitter voorrang krijgt zal wel toeval zijn. Maar waarom kwamen ze niet in actie aan het begin van de spiraal omlaag, jaren geleden toen de verloedering begon?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline