Nieuwe rolstoelbus voor Leythenrode

Verpleeghuis Leythenrode krijgt een nieuwe rolstoelbus. Omdat veel bewoners afhankelijk van een rolstoel zijn, startte er in november een sponsoractie, om zo geld bij elkaar te krijgen voor een nieuwe bus. Deze actie slaagde en komende donderdag wordt de bus ingewijd. Om 11.00 uur zullen bewoners, donateurs, medewerkers en vrijwillige chauffeurs op de nieuwe aanwinst toosten. Bovendien draagt burgemeester Zonnevylle, die voorzitter van de Stichting Recreatiefonds Leythenrode is, de sleutel van de bus over aan de vrijwillige chauffeur met de langste staat van dienst. Het Recreatiefonds organiseert sociale en ontspannen activiteiten die niet vanuit de zorg of een ander budget gefinancierd kunnen worden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline