Inloopochtend Nederlandse Stomavereniging

De regionale afdeling van de Nederlandse Stomavereniging organiseert een inloopochtend in het Diaconessenhuis. Mensen met een stoma kunnen hier terecht voor informatie en het uitwisselen van ervaringen. De ochtend wordt op woensdag 2 september gehouden in de kapel van het Diaconessenhuis en duurt van 10.00 tot 12.00 uur. De toegang is gratis, ook voor mensen die geen patiënt van het Diaconessenhuis zijn. Meer informatie is verkrijgbaar bij de stomaverpleegkundigen van het Diaconessenhuis. Zij zijn bereikbaar via 071-517 81 78.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline